TAKKin ensimmäiset DigiTuutorit haussa

 

Vuodenvaihteessa 2015-2016 hankkeessamme on valmisteltu DigiTutorit- pilotointia ja nyt helmikuun koittaessa ollaan jo hyvässä vauhdissa tutoreiden rekrytoinnissa.

DigiTutorit tulevat toimimaan vertaistukena muille TAKKilaisille opiskelijoille opiskelujen aikana ilmenevien tietoteknisten tai sosiaalisen median pulmien ratkomisessa. Tutorointi tapahtuu WhatsAppin välityksellä, eikä tutoreilta edellytetä lähitapaamista neuvoa tarvitsevien kanssa. Tutorina voi toimia sen ajan kun opinnot kestävät ja jokainen tutor saa todistuksen tekemästään neuvontatyöstä. Tutorina saa toimia halutessaan myös esim. työssäoppimisjakson aikana.

Tällä hetkellä tutoreita siis haetaan Webropol- kyselyllä, jossa tiedustellaan hakijan osaamista ja valmiuksia, syitä kiinnostukseen toimia tutorina sekä luonnehdintaa heistä persoonina. Hakuaika alkoi 12.1 ja päättyy 12.2, jonka jälkeen hakemukset analysoidaan ja valitut kutsutaan yhteiseen aloitustilaisuuteen maaliskuun alussa. Samassa tilaisuudessa suunnitellaan vielä toiminnan toteutusta yhdessä tulevien tutoreiden kanssa.

Lisää aiheesta maaliskuun alkupuolella – aurinkoisia talvipäiviä siihen saakka!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s