ITK-seminaari Aulanko, Hämeenlinna, 14-15.4.2016

Ensimmäinen kertani ITK-seminaarissa, mutta toivottavasti ei viimeinen. Niin antoisat kaksi päivää, vaikka ensimmäinen päivän aamupäivän tunnit meni hahmottaessa, mitä kaikkea ja missä kaikkialla Spa Hotel Aulangon tiloista löytyy. Pari ensimmäistä mielenkiintoisen tuntuista foorumia meni ohi, kun ensin etsin ko. foorumin luentosalia ja sen löydettyä huomasin salin olevan täynnä viimeistä paikkaa myöten… Seisomapaikkoja olisi ollut käytävällä vapaana, mutta suljetun oven takaa kuuluvuus olisi saattanut olla heikohko…

Kun sain rytmistä kiinni ja luentosalien sijainti alkoi hahmottua, sinkoilin foorumista toiseen kun vanha kävijä. Mielenkiintoisia aiheita olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta vahvimmin vaikutuin esityksestä ”oppiScrum – ketterää pedagogiikkaa yksin ja yhdessä”, joka määritteli kohderyhmänsä näin:Ammatillisen oppilaitosten opettajat, kaikki ne opettajat, jotka haluavat uudistaa opetustaan ja aktivoida oppijoiden toimintaa sekä lisätä viihtyvyyttään työssään!”

Lisätä viihtyvyyttään työssään… haloo… saako työssä viihty? No totta kai saa ja opiskelijoidenkin tulee viihtyä ja siitä huolimatta toiminta on tuloksellista sekä vastuullista, oli esityksen viesti.

Niin paljon tuli uutta tietoa, että pitänee pureskella ajatuksiaan ja tuntojaan… lisää niistä seuraavassa tulevissa bloggauksissa!

-Jyrki

 

 

Advertisement

One thought on “ITK-seminaari Aulanko, Hämeenlinna, 14-15.4.2016

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s