Ajatushautomot

TAKK Ajatushautomossa tehdään TAKKilaisten osaamista näkyväksi ja työstetään projektin teemoja yhdessä eteenpäin. Ajatushautomon työvälineet ovat Skype ja suljettu Facebook-ryhmä TAKK Ajatushautomo.

Tavoitteena on kartoittaa ja kehittää työyhteisön osaamista projektin tavoitteiden pohjalta. TAKK Ajatushautomossa esitellään hyviä käytäntöjä ja onnistumisia, ja kehitetään yhdessä eteenpäin vielä viilaamista vailla olevia käytäntöjä ja malleja. Ajatushautomo työskentelee työpajatyyppisesti ja kokoontumisilla on aina tietty teema. Ajatushautomotoimintaa vetää Puhti-hankkeen projektiryhmä. Tapaamisajankohdat ja aiheet:

  • Ajatushautomo 1: ma 15.12.2016 klo 14-16 Ajatushautomostartti! Henkilöstökoulutusten sisältöideointia, koulutuskalenteri alkuun. Katso bloggaus tilaisuudesta: Ajatushautomo käyntiin.

 

 


Puhti-projektin tärkeä osa-alue on verkostoituminen alueellisesti, jotta voidaan kehittää yhdessä muiden oppilaitosten ja organisaatioiden kanssa.
Viemme TAKK Ajatushautomon toiminnan ja tulokset myös ohjausverkostoon jonka tavoitteena on toimia eräänlaisena verkostohautomona ja kehittyä Pirkanmaan alueen yhteiseksi ohjausalan verkostoksi, koota yhteen paikkaan eri toimijoita samojen teemojen äärellä.

Tervetuloa osallistumaan Pirkanmaan ohjausverkoston ryhmään Facebookissa: Pirkanmaan ohjausverkosto -Facebook-ryhmä

Puhti TAKK järjestestää myös erilaisia verkostoinfoja ja -tapaamisia:

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s